Produsele Toshiba, la mare cautare

Noi romanii suntem o natie care cautam performanta, bunul gust, eficienta si designul de ultima generatie si mai ales nu pierdem din vedere calitatea si detaliul. Lucrurile astea le-am invatat pe parcurs, pentru ca in tara unde am locuit atatia ani (Italia), totul venea de la sine si acolo lumea nu era pasionata de electrocasnice de ultima generatie. Noi romanii in schimb, suntem preocupati de farfurii zburatoare pe care sa le gasim eventual si in bucataria noastra. Despre tehnologie si despre performanta avem multe exemple, dar in materie de electrocasnice ne dorim sa fim in trend si sa avem o calitate a vietii la standarde inalte. Daca iti doresti o masina de spalat vase performanta, iti doresti sa apesi pe un buton si masina sa isi ia avant in doua secunde, Toshiba este tot ce-ti trebuie. Asta este ca si cum generatia de acum face echilibristica intre masti, bucatarie, familie si tehnologie performanta. Nu e nimic, suntem cu un pas inaintea italienilor, asta pot sa va asigur, pentru ca ei au viata aceea linistita de casnici, carora nu li se poate intampla nimic, nici macar o surpriza. Noua ni se pot intampla surprize colosale, ca aceea ca sotul sa-ti cumpere o masina de spalat vase si de a o plasa strategic in bucataria fenomenala, din era tehnologica, acolo unde se intampla conversatii, mese de seara, gatitul si partea cea mai neplacuta, spalatul vaselor. Imagineaza-ti ce surpriza am avut cand sotul meu mi-a cumparat o masina de spalat vase de la Toshiba, eu fiind o mare amatoare de bucatarie si de gatit, asa incat, chiar daca suntem doi, munca mea s-a usurat considerabil. Mai ales ca la mine, gatitul este egal cu performanta tehnologiei.

Care sunt calitatile masinii de spalat vase Toshiba?

Toshiba creeaza masini de spalat vase de o performanta uluitoare, care exact ca in reclamele americane din anii ’50, imbunatatesc viata de zi cu zi si o fac nesperat de placuta.

Toshiba are un nou program de igiena, cu o spalare puternica la 70 grade C.

Toshiba Sanitization Lampa UV– Accentul pus pe sanitizare de cei de la Toshiba, mi-a dat o satisfactie mare si am spus “da”, asta este alegerea perfecta! Plus ca lampa UV adaugata in filtru, imbunatateste uciderea bacteriilor, astfel putem fi pusi la adapost de micile bacterii invizibile.

Filtru antibacterial

Aplicarea tratamentelor Life- Antimicrobi in punctele de spalare a vaselor este un must-have al brandului Toshiba. Efectul antimicrobian creste durata vietii materialelor introduse in masina de spalat vase si poate inhiba acumularea de micoorganisme care se afla in interiorul masinii.

Cos culisant- Pentru momentul ala in care vrei sa adaugi si tacamurile in masina, vei descoperi cosul culisant, care este si flexibil, deoarece il poti culisa ca sa pui tacamurile in sertarele superioare. Deci flexibilitatea lui este neindoielnica.

Masina de spalat vase Mini- Nu necesita instalare

Daca te gandeai la un instalator ca sa iti monteze masina, afla ca la aceasta masina de spalat vase, se poate descurca si sotul tau cu instalarea. Are un rezervor de apa bine izolat, pentru a mentine temperatura apei

Basca o pompa de apa pentru a accelera umplerea cu apa

Indicator automat al nivelului apei:

-alarma acustica atunci cand rezervorul de apa este plin

-alarma acustica atunci cand rezervorul de apa este scazut.

Masina de spalat mini functia aburi-Da! exista! Aburul este generat din masina in timpul curatarii, pentru a steriliza lucurile bebelusului tau, sau pentru a steriliza si a oferi lucrurilor din sticla, o stralucire deosebita.

Va puteti alege din gama de masini de spalat Toshiba, mai multe categorii:

Masina de spalat Free-standing

Masina de spalat complet incorporabila.

Masina de spalat compacta

Oricare ar fi alegerea ta, sa stii ca Toshiba este un brand care are cei trei piloni de rezistenta , in care oricine poate avea incredere:

performanta,

-calitate

tehnologie de ultima generatie.

Daca investesti niste bani pentru viata ta de zi cu zi, fie ca vrei o masina de spalat rufe, sau o masina de spalat vase, fie un frigider sau o combina frigorifica, Toshiba este un brand care in comparatie cu brandurile romanesti, dureaza. Eu stiu ca o sa o folosesc cel putin 5 ani, ca nu se va deteriora, ca performanta ei este la cele mai inalte cote si nu in ultimul rand, viata mea are un standard mult mai ridicat. De ce sa nu profiti? Tineretea trece, dar Toshiba te poate insoti in dumul tau, la toate evenimentele vietii tale in care faci mese cu cei dragi, alaturi de prietenii tai si de familie. Pentru orice detalii intra pe situl lor si vei gasi oferte din cele mai variate.

Pentru ca Toshiba este un brand care ridica standardele in materie de elctrocasnice si cum tu ai standarde inalte, Toshiba te provoaca sa fii fericita cu un produs achizitionat de la ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.